Utilizarea rezervoarelor GPL la nivel industrial aduce beneficii financiare pe termen lung și plus valoare companiilor prin reducerea emisiilor poluante.


Utilizări:

AGRICULTURĂ: În sere și solarii / ferme și grajduri/ uscătoare pentru cereale/ lăptării/ spații de incubatoare/ abatoare etc – pentru incălzire/ producere de abur tehnologic / asigurarea apei alde

.INDUSTRIE : În constricții de mașini/ tratamente termice/ furnale industriale/ industria materialelor de construcții/ instalații de conducte pentru piețe și blocuri de locuințe/ încălzire și apă caldă pentru spațiile de birouri.

HOTELURI ȘI RESTAURANTE: Recomandat în special locațiilor neconectate la rețeaua de gaze și celor greu accesibile. În bucătării și pentru încălzirea spațiului, furnizarea apei calde și asigurarea temperaturi în bazine sau pe terase cu umbrele radiante.

GPL-ul este ecologic, non-toxic și poate fi folosit în zonele de protecție a apelor sau rezervații naturale.

SPATII COMERCIALE : În sistemul de climatizare și pentru alimentarea cu apă caldă.

În sectoarele care necesită în procesul de producție o mare capacitate calorică și un randament continuu și constant la locul de utilizare GPL-ul este combustibilul ideal datorită randamentului sau constant și puterii sale calorifice ridicate.