Rezervoare GPL

rezervoare GPL orice dimensiune

Pro Speranța vă pune la dispoziție o gamă largă de rezervoare pe diferite tipodimensiuni, începand de la 500L pana la 10.000L.

Rezervoarele GPL puse la dispoziție au în dotare toate armăturile și aparatele de măsură și control necesare unei funcționări continue în condiții de maximă siguranță.

Aceste rezervoare corespund celor mai severe prescripții tehnice de siguranță naționale și internaționale, a căror respectare este controlată periodic de către autoritățile competente.

În baza contractului asigurăm instalarea și punerea în funcțiune a rezervoarelor GPL în incinta clintului.

Vă oferim în parteneriat cu firme acreditate consultanță pentru selectarea unei centrale pe gaz adegvată sistemul de incălzire cu GPL achiziționat.

AVANTAJELE utilizării rezervoarelor GPL sunt costurile reduse, independența față de alte sisteme energetice și protejarea mediului înconjurător.

Avantaje pentru ECHIPAMENTE CONSUMATOARE:

Funcționare de lungă durată, fără reparații costisitoare,

Rată scăzută a uzurii: folosirea unui combustibil necoroziv și fără impurități;

Adaptabilitate: utilizare pentru o serie de echipamente specifice și în condiții de variații ale temperaturii exterioare, asigurând (inclusiv pe timp de iarnă) o vaporizare corespunzătoare pentru funcționarea continuă a instalației.