Rezervoare GPL

rezervoare GPL orice dimensiune

Pro Speranța vă pune la dispoziție o gamă largă de rezervoare pe diferite tipodimensiuni, începând de la 500L până la 10.000L.

Tip rezervor Capacitate GPL in L Greutate rezervor in kg Diametru
1000 720 261 1.00
1500 1200 320 1.00
1800 1400 353 1.00
2700 2200 561 1.20

Rezervoarele GPL puse la dispoziție au în dotare toate armăturile și aparatele de măsură și control necesare unei funcționări continue în condiții de maximă siguranță.

Aceste rezervoare corespund celor mai severe prescripții tehnice de siguranță naționale și internaționale, a căror respectare este controlată periodic de către autoritățile competente.

Durabilitatea instalației cu rezervor GPL și o întreținere foarte facilă fără alte costuri suplimentare pe echipamente după instalare fac din aceste facilități o investiție care își poate amortiza cheltuiala într-un timp relativ scurt.

În baza contractului asigurăm instalarea și punerea în funcțiune a rezervoarelor GPL în incinta clintului..

Vă oferim în parteneriat cu firme acreditate consultanță pentru selectarea unei centrale pe gaz adecvată sistemul de încălzire cu GPL achiziționat.

Spre deosebire de utilizarea buteliilor GPL, rezervoarele GPL va asigură un confort de lungă durată , o baterie de 8 butelii pe timp de iarnă la un consum mediu nu vor ajunge mai mult de 3-4 săptămâni ( fiind nevoit sa reumpleți foarte des aceste dispozitive). Un rezervor de 2700l vă asigură consumul în perioada de iarnă pentru aproximativ 3 luni.

rezervoare GPL -AVANTAJE

AVANTAJELE utilizării rezervoarelor GPL sunt costurile reduse, independența față de alte sisteme energetice și protejarea mediului înconjurător, este o soluție integrată ce poate fi folosită atât în interior cât și în exterior, eliminând costurile pe care le implică folosirea mai multor surse de energie dedicate diferitelor activități care utilizează surse de energie/ căldură.

Avantaje pentru ECHIPAMENTE CONSUMATOARE:

Funcționare de lungă durată, fără reparații costisitoare,

Rată scăzută a uzurii: folosirea unui combustibil necoroziv și fără impurități;

Adaptabilitate: utilizare pentru o serie de echipamente specifice și în condiții de variații ale temperaturii exterioare, asigurând (inclusiv pe timp de iarnă) o vaporizare corespunzătoare pentru funcționarea continuă a instalației.